RFF Innlandet lyser nå ut totalt 10 millioner til bedriftsprosjekter. Målet med regionale bedriftsprosjekter er å skape innovasjon og utvikling i næringslivet ved at bedrifter initierer og tar i bruk resultater fra forskning. Frist for å sende inn søknad er 25. september.

 

Utlysning av regional kvalifiseringsstøtte for bedrifter, offentlige virksomheter og forskningsorganisasjoner. Søknadsfrister: 1. februar, 1. mai, 1. september og 1. november.

Gå til utlysning
  • Regionale kvalifiseringsprosjekt
  • Regionale hovedprosjekter
Les mer

Årskonferanse 2019

Årskonferanse RFF 2019

 

Regionale forskningsfonds årskonferanse arrangeres på Gjøvik 18. - 19. september.  

Tema for årets konferanse er samspill og samskaping. Vi får presentasjoner og erfaringsdeling fra ulike perspektiver; offentlige og private, store og små, regionale, nasjonale og internasjonale. Siden vi allerede befinner oss på Gjøvik, tar vi også en tur til industriparken på Raufoss og besøker NCE Raufoss og Norsk katapult senter.

Gjøvik er lett tilgjengelig med offentlig transport, både buss og tog, og det er gangavstand fra stasjonen til hotellet.

Program

Du kan velge mellom konferansepakke som inkluderer overnatting med frokost, lunsj begge dager og middag torsdag, eller dagpakker. Dersom du velger dagpakke og ønsker å være med på middagen, kan du krysse av for middag i påmeldingsskjemaet.

Frist for påmelding er torsdag 22. august. 

Påmelding

Kalender

14 aug 2019

Utlysning regionale bedriftsprosjekter

Utlysning regionale bedriftsprosjekt er aktiv fra 14. august. Søknadsfrist 25. september 2019.

01 sep 2019

Søknadsfrist kvalifiseringsstøtte

18 sep 2019

Årskonferanse regionale forskningsfond

01 nov 2019

Søknadsfrist kvalifiseringsstøtte

Kalender