RFF Innlandet lyser nå ut totalt 10 millioner til bedriftsprosjekter. Målet med regionale bedriftsprosjekter er å skape innovasjon og utvikling i næringslivet ved at bedrifter initierer og tar i bruk resultater fra forskning. Frist for å sende inn søknad er 25. september.

 

Utlysning av regional kvalifiseringsstøtte for bedrifter, offentlige virksomheter og forskningsorganisasjoner. Søknadsfrister: 1. februar, 1. mai, 1. september og 1. november.

Gå til utlysning
  • Regionale kvalifiseringsprosjekt
  • Regionale hovedprosjekter
Les mer

Årskonferanse 2019

Årskonferanse RFF 2019

Endelig program for konferansen.

 

Regionale forskningsfonds årskonferanse arrangeres på Gjøvik 18. - 19. september.  

Tema for årets konferanse er samspill og samskaping. Vi får presentasjoner og erfaringsdeling fra ulike perspektiver; offentlige og private, store og små, regionale, nasjonale og internasjonale. Siden vi allerede befinner oss på Gjøvik, tar vi også en tur til industriparken på Raufoss og besøker NCE Raufoss og Norsk katapult senter.

Gjøvik er lett tilgjengelig med offentlig transport, både buss og tog, og det er gangavstand fra stasjonen til hotellet.

Du kan velge mellom konferansepakke som inkluderer overnatting med frokost, lunsj begge dager og middag torsdag, eller dagpakker.

For påmelding, send e-post til stine.lien@oppland.org 

Kalender

18 sep 2019

Årskonferanse regionale forskningsfond

25 sep 2019

Søknadsfrist regionale bedriftsprosjekt

08 okt 2019

Styremøte RFF Innlandet

01 nov 2019

Søknadsfrist kvalifiseringsstøtte

Kalender