Utlysning av midler til regionale kvalifiseringsprosjekt/forprosjekt

Regionalt forskningsfond Nordland lyser ut totalt 4 millioner kroner til regionale kvalifiseringsprosjekt/forprosjekt for bedrifter og offentlig sektor i Nordland.

Formålet med utlysningene er å stimulere til forskningsdrevet innovasjon. Midlene skal bidra til å styrke grunnlaget for næringsutvikling regionalt, og bidra til å løse regionale samfunnsutfordringer.

Kvalifiseringsprosjektene skal ha en klar ambisjon om å lede til et hovedprosjekt. Det stilles krav om samarbeid med/tilgang til nødvendig forskningskompetanse for gjennomføring av kvalifiseringsprosjektet. Søknader som sendes inn behandles løpende frem til 15. oktober 2021, eller til disponibel ramme er tildelt. 

Prosjekter kan tildeles inntil 70 % av totale godkjente prosjektkostnader, og inntil 350 000 kroner per prosjekt. Prosjekter kan ha en varighet på 3-12 måneder.

Målgruppen for utlysningen er små og mellomstore bedrifter og kommunal/offentlig sektor, samt statlige virksomheter som har sitt hovedkontor i Nordland. Universitets- og høgskolesektoren, samt helseforetak vil ikke ha mulighet til å søke på utlysningen. Det samme gjelder for innovasjonsselskaper som inngår i Sivas nasjonale infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling.


Regionalt forskningsfond Nordland har også en aktiv utlysning av midler til hovedprosjekter for bedrifter i Nordland, med søknadsfrist 15. mars 2021. 

For mer informasjon om utlysningenes krav og prioriteringer, trykk på denne linken for å komme til utlysningene på nettsidene til forskningsfondet.

Meldinger ved utskriftstidspunkt 19. april 2024, kl. 15:06 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.