Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

Oslofjordfondet finansierer prosjekter som bidrar til å løse utfordringer i regionen, og som er til nytte for bedrifter og offentlige institusjoner.

 • Utlysninger

  Kvalifiseringsstøtte for bedrifter og offentlig sektor - løpende frister i 2018: 1. februar, 1. mai, 1. september, 1. november

  Trykk her for oversikt over tidligere og aktive utlysninger

Nyheter

 • Invitasjon til Årskonferanse for Regionale forskingsfond 2018

  På konferansen den 11. – 12. september ser vi spesielt på samspelet mellom regional og nasjonal forskingspolitikk i lys av regionreforma. Vi får innsikt i regionale forskings- og innovasjonssystem og blir kjend med nye forskingsresultat.

 • Et festfyrverkeri av et år

  Lærerikt, betydningsfult og intenst. 2017 tok Oslofjordfondet med storm. Fondet bevilget 72 millioner kr. og hadde vertskapet for Regionale forskningsfonds årskonferanse. Konferansen behandlet det altid gjeldende spørsmål "For hvem gjør RFF en forskjell?"

 • Kvalifiseringsstøtte i desember 2017

  Klima og miljø preger høstens søknadsbunker med utvikling av nye grønne materialer og avfall gjøres om til en ressurs. I Østfold finner du det nye oljeeventyret.

 • Kvalifiseringsstøtte i oktober 2017

  I løpet av kort tid vil digitale løsninger gi økt pasientsikkerhet i hjemmetjenesten, de eldre får en fjernstyrt brems på rullende hjelpemidler og eggeskall blir en fornybar ressurs.

Flere nyheter

Kalender

 • 11.09.18 - 12.09.18

  Årskonferanse for Regionale forskingsfond 2018

  På konferansen den 11. og 12. september ser vi spesielt på samspelet mellom regional og nasjonal forskingspolitikk i lys av regionreforma. Vi får innsikt i regionale forskings- og innovasjonssystem og blir kjend med nye forskingsresultat.