Workshop

Prosjektverksted Herøya

Hvor:

Herøya Industripark, Hydorvegen 55, 3936 Porsgrunn, auditoriet

Passer for:

Bedrifter, offentlig sektor og forskere

Pris:

Gratis

Påmeldingsfrist:

23.5.2022

25. mai 2022 kl 09.00 – 16.00
Meld deg på

Om arrangementet

Prosjektverksted -hva er det?

Prosjektverksted er et tilbud til bedrifter som vil lære mer om å strukturere og planlegge et forsknings- og innovasjonsprosjekter. Dette prosjektverksted er et arbeidsverksted hvor deltagerne skal jobbe med sitt eget prosjekt under veiledning primært med tanke på å søke forskningsmidler høst 2022 eller våren 2023.

Forberedelse til prosjektverkstedet:

For å få best utbytte av prosjektverkstedet må deltagerene ha jobbet igjennom prosjektcanvas for sitt eget prosjektet på forhånd, eller startet på arbeidet med en prosjektbeskrivelse. En god forberedelse til prosjektverkstedet er også å se videoen av Forskningsrådets kurs i prosjektutvikling Hvordan strukturere et godt innovasjonsprosjekt:  https://videoportal.rcn.no/sharevideo/b3de2bbc-f99d-4833-aa6a-1119db3dbf75 

For best utbytte per organisasjon bør det delta minimum 2 stk per bedrift/kommune evtuelt en kompetansemegler sammen med bedriften. Du vil få veiledning og verktøy som hjelper deg i prosessen med å strukturere prosjektet, og tips til hva som bør vektlegges i en eventuell søknad om finansiering fra Regionale forskningsfond og Forskningsrådet. Gjennom eksempler lærer du hvordan du får frem hvilke sentrale oppgaver prosjektet skal løse og hvordan du kan planlegge arbeidet.

Tilbakemelding på eget prosjekt?

Ønsker du konstuktiv tilbakemelding på eget prosjekt, ber vi om at du sender oss prosjektutkast inn på forhånd. Frist er innen 19.5. på e-post til oslofjordfondet@vtfk.no Disse blir gjennomgått av kursholder på prosjektverkstedet.  

Kursholder: Dag Oscar Oppen Berntsen, Forskningsrådet og Lill Irene Cressey, Regionale forskningsfond

Kursansvarlig: Lill Irene Cressey, Regionale forskningsfond, tlf. 95334433 og Dag Oscar Oppen Berntsen,Forskningsrådet

Program

Meldinger ved utskriftstidspunkt 29. januar 2023, 23.18 CET

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.