Gå direkte til innhold

De regionale forskningsfondene skal mobilisere til økt FoU-innsats og styrke forskning for regional innovasjon og utvikling. Norge er delt i syv fondsregioner. Dette er deres felles nettsider. Lenker til hver enkelt regions sider finner du i spalten lengst til høyre.

Mer om reformen med regionale forskningsfond

Nyheter

 • Velkommen til Regionale forskningsfond årskonferanse 27-28. mai 2015 i Oslo

  Påmelding er nå aktiv.
  De første 120 som melder seg på innen 25. mars sparer 500 kroner.

  Konferansen er lagt til hyggelige omgivelser ved Holmenkollen med temaer som bør ha interesse for alle som driver med innovasjon i bedrifter, offentlig sektor og forskningsmiljøer, politikere og virkemiddelapparatet


 • Teinefiske etter reker - Nytt forskningsprosjekt i Finnmark

  Norway Kingcrab Production AS i Bugøynes sammen med 12 kystfiskere i Finnmark starter et 3-årig FoU- prosjekt med bruk av teiner i norsk kystrekefiske. Det totale budsjettet for prosjektet er 35,9 mill. kroner.

 • RFF Nord:

  Rognkjeks mot lakselus

  Forskere i Finnmark har fått fire millioner kroner til å finne ut om fisken rognkjeks kan brukes til å bekjempe lakselus i oppdrettsanlegg.

 • RFF Agder

  Den store pengedagen 14. januar


  Speed-dating med finansiører er en flott tilbud!
  Den 14.januar var bedrifter invitert til å møte offentlige finansiører for å høre om hvordan få offentlig støtte til bedriftsutvikling og innovative prosjekter!

 • RFF Agder

  Forskning sparer kommunale millioner

  Lyngdal kommune i Vest-Agder vil tyne mer ut av hver skattekrone. De er på god vei, takket være samarbeid med Universitetet i Agder (UiA), finanser fra RFF Agder og innsats fra egne endringsvillige og innovative medarbeidere.

 • RFFs årskonferanse 2014:

  Regjeringen varsler nasjonal mobilisering for forskning

  Norske forskningsmiljøer må bli sterkere og mer internasjonale, mener Regjeringen.

Flere nyheter

Kalender